Gasztro
2017. 05. 20.
Dixielandre hangolva – Amerika ízei a Gellértben
Ha street art és utcazene, akkor street food a Gellértben!
Az ELEVEN Tavasz programsorozat részeként a Danubius Hotel Gellért Dixielandre hangolva, eleven színekbe öltözik és Amerika ízei is megelevenednek, a hamburgertől a muffinig.
A gasztro-standoknál Gellért Hotel mesterszakácsa, Héjja László Amerika legjellegzetesebb édességeivel, színes-ízes fánkokkal, muffinokkal és brownie-val kápráztatja el a vendégeket, a Gellért Söröző séfje, Frideczky András pedig Amerika ikonikus ételeivel, ízeivel varázsolja a Gellértbe az igazi amerikai feelinget.
#PRESSZÓ
#Muffin
szivárvány muffin Smarties drazséval
350 Ft
#Doughnut
fehércsokis és epres
400 Ft
#Brownie
étcsokis
350 Ft
#SÖRÖZŐ
Sausage
sertéskolbász, pirított bacon, sült hagyma, savanyú uborka
1200 Ft
Hamburger
rostélyos, hátszín, cheddar sajt, marinált hagyma, paradicsom
2200 Ft
BBQ oldalas
oldalas, coleslow saláta,
friss házi kenyér
2000 Ft
#DIXIELAND
A Marching Jazz Band vidám és pörgős jazz zenéjével varázsol igazi New Orleans-i utcabál hangulatot a Szent Gellért térre, ahol biztosan mindenki táncra perdül!
A gasztronómiai utazás
május 20-án 12 és 18 óra között lesz a Gellért Eszpresszóban és Gellért Sörözőben.
További részletek:
gellertfesztival.com
Még több program a Bartókon az ELEVEN Tavasz fesztiválon.